20 اسفند 1400

بطلان معامله ومطالبه ثمن معامله به نرخ روز به جهت ملی بودن زمین ؟

دسته بندی : حقوقی | اعلام بطلان معامله
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یه زمین به متراژ 260متر خریدم سال ۸۹به قیمت ۲۶میلیون زمین ملی بوده و بنگاه دار کلاه برداری کرده پول کامل گرفته تا الان 10سال گذشته آیا میتونم پولموبه قیمت روز پس بگیرم بعد هزینه دادرسی ووکالت چقدر میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم با توجه به متن سوال شما باید دادخواست بطلان معامله و مطالبه ثمن و غرامات به نرخ روز به دلیل مستحق الغیر به دادگاه محل ملک بدهید