راهکار قانونی در فرض سوال مطروحه

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام از بنده 810 ملیون تومان برج 2سال 1402 سر خریدن حواله خودروکلاه برداری شده ک کلاه بردارها هم دستگیر شدن و پرونده کیفری در دست دادگاه شعبه 2 کیفری کرجه و پرونده در جریانه ک کلاه برداری محرض شده .دیروز برایه بنده از طرف متاشکی اظهار نامه از طریق ابلاغیه اومده و در متنش نوشته شده ک بریم به داوری و مساعدت در صلح انجام بدیم ممنون میشم بندرو ی راهنمایی بکنید ک ایا برم ی نرم اگر نرم بهتره؟یا برم بهتره؟ پرونده روال قانونیشو طی کنه یا اینکه برم مصالمت امیز صلح کنیم لازم ب ذکر است ک متشاکی ب علت داشتن شاکی زیاد حدودا 400 نفر و مبلغ حدودیه 400 میلیارد تومان و با توجه به نظریه کارشناسی دادگستری ک شاکی مال و اموال ناچیزی هم دارد بهترین راه کارممکن چیه برایه من لطفا با دلیل جواب بدین ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر پیشنهاد می شود تشکیل جلسه ای انجام شود با طرف تان وشرایط آن را برای پرداخت عنوان کنید ودر صورتی که شرایط توافق مناسب بود آن را بپذیرید.