حمل و‌قاچاق مواد مخدر از طریق تاکسی

دسته بندی : کیفری | سرقت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من با ماشین شخصی مسافر به شهرهای مختلف میبرم و بیشتر مواقع با تاکسی‌های اون شهر هماهنگ میکنم که مسافرها رو به مقصد دوم( شهر بعدی) برسونن چند ماه پیش چندتا مسافر افغانی مجاز داشتم که بردم و تحویل تاکسی اون شهر دادم اون تاکسی وقتی مسافرها رو می‌برده پاسگاه میگیره و میبینن مواد مخدر همراهشون دارن و توی دادگاه مسافرها گفتن مواد رو اون تاکسی بهشون دادن .الان بعد از چند ماه من رو به عنوان مطلع خواستن .میخواستم خواهش کنم راهنماییم کنین🌹

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بهترین کار اینه ابتدا شما از خود دفاع نمایید از جریان حمل مواد بی‌ اطلاع بوده‌اید و در ثانی در خصوص راننده تاکسی اعلام نمایید شما قبلاً هم به همین طریق با ایشان فعالیت داشتید و ایشان اصلاً به حمل مواد مخدر اشتغال ندارند و مواد متعلق به افاغنه است