فسخ معامله به دلیل نقص فنی

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

جناب ما یه ماشینی قلنامه کردیم که برگه سبزش دست طرفه وکالت تعویض پلاکم بهمون دادههمون روزی که ماشینو تحویل گرفتیم روغن سوزی داشت ما به یارو گفتیم طرفم هی مارو سر دووند
حالام 5 روز از قلنامه گذشته طرف هنوزم زیر بار هزینه نمیره تو قلنامم چیزی از فسخ قرار دادو مشکل فنی و اینا ننوشتیم
حالا شکایت کنیم اصن رای دادگاه بله نفع کیه
هر ویکلی هم یه چیزی میگه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اول تامین‌دلیل بگیرید اظهارنامه فسخ به دلیل خیار عیب بدهید در دادخواست میتوانید یا قرارداد فسخ کنید یا مابه‌التفاوت بگیرید که باید محاسبه کنید کدوم‌حالت برای شما بهتر است