اعمال فسخ قرارداد به جهت غبن فاحش

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
یه مغازه سرقفلی ورثه ایی داریم که من سهم خودم را به برادرانم فروختم با فرض ارزش ملک 5 میلیارد باشد.الان متوجه شدم که به قیمت روز از من نخریدند.و قیمت ملک خیلی بالاتر است حدود 12 تا 15 میلیارد
درضمن یک برگه مابین خودمون نوشتیم و مغازه دارهای اطراف هم به عنوان شاهد امضا کردند.
الان حدود 9 ماه از معامله میگذره.میشه کاری کرد که حق زن و بچم پایمال نشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی هرچند اصولا هریک از طرفین معامله می توانند در صورت اختلاف فاحش بین عوضین نسبت به قیمت روز قرارداد را فسخ نمایند ولی در نظر داشته باشید که اعمال این اختیار فسخ باید به قید فوریت عرفی باشد حال آنکه در مورد سوال 9 ماه از زمان قرارداد شما می‌گذرد و محاکم اعمال خیار را خارج از مهلت عرفی تلقی و حکم بر بطلان دعوی صادر می نمایند.