مزاحمت و سلب آسایش همسایه

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده از استان سیستان وبلوچستان هستم صاحب خانه من اهل تسنن هستن ومن شیعه ومن از بخت بدم شکست بدی توزندگی خوردم ازاینطرف این طرف پسر صاب خونه 10تا بچه داره بددهن اسایش وامنیتو از من گرفتن انواع واقسام فحشها پدر ومادر مرده منوبچه هاش میدن بدون هیچ اعتراضی از طرف پدر ومادر این بچه ها فامیل منو به مسخره گرفتن تا میام بخوابم شروع به داد وبیداد میکنن امروز شیپور اورده بودن که من سه متر از زمین بلند شدم اعصاب خراب منو بدتر کردن اصلا رحم وروز ندارن باتوجه ب اینکه خونه نه گاز داره نه ابگرمکن داره تازگی فلکه اب رو میبندن من از خانمم جدا شدم تنها زندگی میکنم کرایشو ب هزار بدبختی جور کردم دادم 3میلیون تومن داخل خونه منو نگاه میکنن از سیشه درب وسط منزل که به اونطرف راه داره شما بگید من چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتونید شکایت در خصوص مزاحمت انجام بدید و در دادگاه کیفری به جریان بندازید. مدادک لازم رو البته جمع آوری کنید مثل گزارش پلیس در زمان مزاحمت در خصوص نگارش متن شکواییه اگر خودتون نمیتونید تنظیم کنید یا سوال در خصوص جزییات دارید در خدمتم.