ایجاد مزاحمت برای همسایه

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

جناب وکیل چون تواستان ما اهل تسنن ازنظر تربیت وخانوادگی اصلا کنترل نمیشند من فقط میخوام درسی به پدر ومادر ودختر بزرگش باپسر بزرگش بدم به خدا تاصبحدبااین خواهر وبرادر درگیرم به پنجره میزنند بعدم منو میگن از تنهایی دیوانه شدی وپسرای کوچکش که مادر وپدر منو فحش دادن اونا فوت کردن همینطور خودش وزنش میخوام درس عبرتی بهشون بدم وجالبتر ازهمه پایگاه بسیج دارن با اسلحه سپاه باحکم داخل خونه همیشه تیر هوایی میزنن اینم ارکارای سپاه الان منو بیان باهمون اسلحه دکلتی بکشن کی جواب میده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

من راهکار قانونی رو دادم بهتون. اگر غیر از راه قانونی مد نظر دارید خب خودتون انجام بدید. شما باید صورتجلسه کنید و بعد شکایت اگر غیر از این راه بخداید باید نظر خودتون باشه