سرقت تعزیری و اثبات آن

دسته بندی : کیفری | سرقت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من در یک جایی به عنوان آشپز کار میکردم و بعد سر حقوق باهاشون به توافق نرسیدم و اومدم بیرون( قراردادی وجود ندارد) الان اون ها تهمت دزدی زدن و گفتن اون کیفی که به همراه داشت رو پر میکرد و وسایل اولیه مثل گوشت و مرغ رو خارج میکرد از رستوران و ما فاکتور داریم مه خرید کردیم ولی موجود نیست اون مقدار.ایا میتونن ثابت کنن ؟ و من باید چیکار کنم؟( اونجا دوربین نداشت متاسفانه) من لیست خرید براشون در اسنستاگرام میفرستادم ولی اکثرا خرید انجام نمیشد فاکتوری به من ندادند هیچ وقت بابت خرید و من طبق سفارشات از وسایل استفاده میکردم چگونه در صورت شکایتشان باید ثابت کنم؟ گفتن که ما شنبه شکایت میکنیم و در 5 دقیقه یک سال تا یک سال و نیم حبس میگیرم براش و گفتن 150 میلیون ما هرینه کردیم که نیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای اثبات سرقت باید ادله قوی وجود داشته باشد مثلاً دونفر شاهد دیده باشند که شما وسایل را خارج کرده آید به صرف گمان نمیتوان کسی را محکوم کرد