شکوائیه کلاهبرداری ونیز اعلام فسخ و تایید آن

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یک ماشین پرشیا خریداری کردم ولی بعد از نشان دادن به کارشناس موتور دستکوب بوده و در جریان گذاشتن صاحب قبلی ماشین و پس نگرفتن آن بنده به شورای حل اختلاف شکایت کرده و تمامی مدارک و شواهد را نشان داده ولی وی قبول نکرد الان بنده شاکی شدم ولی متاسفانه بند محکوم شده و حکم جلب علیه من گرفتن لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید ابتدا اعلام فسخ از طریق اظهارنامه ارسال و سپس دادخواست تایید فسخ واسترداد ثمن معامله و ... مطرح میکردید. و نیز همزمان دعوی کلاهبرداری تحت چه عنوانی شکوائیه تنظیم نموده است؟؟؟؟