سرقت کارت عابر بانک

دسته بندی : کیفری | سرقت
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر کارت عابر دزدیده شده و مبالغی کسر شده از حساب با گرفتن پرینت حساب مشخص شده چندتا برداشت و چهار عدد کارت به کارت کردن اتفاق افتاده که هر چهار شماره کارت به اسم یک نفر می‌باشد بهترین راه برای این موضوع رو معرفی کنید ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام می توانید علیه صاحبین کارت ها ی مقصد شکایت کیفری سرقت مطرح فرمایید