تهدید جانی با سلاح سرد

دسته بندی : کیفری | تهدید
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت به خیر. امروز یک نوجوان در راه بازگشت مدرسه با چاقو پسر ده سال ام را تهدید کرده و از او خوراکی هایش را گرفت وقتی مسیله را به من گفت چون در نزدیک محل هستند به پیش پدرش رفتم اما متاسفانه هم پدر و هم پسر هردو بسیار بد دهن بوده و پسر کار خود را اعتراف نکرد و پدرش سعی کرد چندید بار مرا بزند اما دیگر افراد اجازه را ندادند . میخواستم بپرسم میشه روی این فرد شکایت کرد . چه نتیجه ای این شکایت خواهد داشت . در ضمن هیچ یک از افراد حاضر به شاهد شدن نیستند به دلیل شرارت فرد و چندید باری نیز به همسایه ها مزاحمت ایجاد کرده و بر یکی از بچه ها که قمه کشیده بودند دیه او را نیز پرداخت نکرند . .تشکر از حسن توجهتان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام می توانید تحت عناوین تهدید و اخاذی و سرقت و خفت گیری با سلاح سرد از نامبردگان شکایت نمایید و حتما طی تماس با پلیس موضوع را گزارش و صورتجلسه از مامور کلانتری اخذ نمایید و با توجه به نداشتن شهود می توانید از دوربین های مداربسته محل یا سایر ادله استفاده نمایید و در غیر این صورت شکایت شما قابل اثبات نخواهد بود.