توهین و تهدید پزشک در مطب

دسته بندی : کیفری | تهدید
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دخترم 4سالم روبرت کشیدن دندون شیری بردم درمانگاه ک اونجا خانم دکتر معاینه کردن و آمپول بی حسی زدن بعد 40دیقه رفتیم بکشه منو مادرش برا گرفتن بجه و کمک ب پزشک رفتیم داخل پزشک بعد از سه بار انبر انداختن گفتن باید دوباره بی حس بشه به از درد رفت بغل مادرش ک ساکتش کنیم ک دوباره بی حسی بزنه ک من رفتم گفتم فکنم بی حس نشده خیلی درد می‌کشه دکتر با غرور بمن گفت بمن ربطی ندداره بی حس نشده ک من با دیدن درد دخترم از کوره در رفتم و به دکتر گفتم تو ک بلد نبودی غلط کردی و داد دبیداد و ب ریس درمانگاه زنگ زدم ک اینجور شده اونم سریع به پزشک بیرون از درمانگاه براکشیدن فرستادن ک ایشون دفع اول کشیدن ماهم فقط رفتیم نظام پزشکی شکایت اخلاقی کردیم الان ایشون رفته از من ب جرم تهدید و فحاشی شکایت کرده .من فقط شاهدم همسرم هستن و نرس پزشک اونم برامن شهادت نمیده ولی پزشک دوم ک ریس معرفی کردن هست ک کشید دندون رو .الان باید چکار کنمظمنا من هیچگونه تهدید و یا فوش بد و ناموسی ندادم فقط در حد غلط کردی و من میرم شکایت میکنم و نمی‌زارم اینجا دندون بکشی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر برای دفاع از خودتون در پرونده کیفری توهین و تهدید و... شما نیاز ندارید ثابت کنید جرم انجام ندادید کسی باید دلیل بیاره که شکایت کرده و شما صرفا باید در خصوص دلایل و مستندات شاکی ادله ارائه کنید و انکار و جرح شاهد کنید.