راهکار در فرض سوال چیست؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک چک گرفتم دروجه خودم نوشتن ازشهرستان ارسال کردند یک رسید نوشتن که ازمن 150 میلیون پول گرفتن ویاید چک را پاس کنه دستی نوشته پشت کپی کارت ملی وامضا واقرانگشت هم زده. منتها تووااتساپ فرستادن ما ریختیم توفلش عکس رسید را الان بازنمیشه عکس،توفلش،واتساپم پریده ندا ریم این تاابنجا گفتم چک را ازشهرستان نوشت فرستاد داده بوده باربری ترمینال اوردن یک رسیدم نوشته که ازمن یعتی بنده 150 مبلیون پول گرفته که به کارت بانگ مسکن من واریزگرد ه من ایم جک را میدم پانزده روزه باید پاس کنم این ندشته توکپی کارت ملی فرستاده ببینید بیست ام ما گرفتیم پاتزده روزه باید 5 برج 2 میزدده اماتاریخ چک را همون بیست ام زده رسید نوشته پانزده روزه من بردم بانک ببیتم امضا اینا درسته گفت کلرنقدکن انضا را بدزده حالا این خانوم میکن پول به من نداده کسی،از من چک گزفتید موحودی هم صدهزارتومان داره هرچی زنگ میزنم خاموش هست من چه کارباید بگنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر توضیحات تان برای پاسخگویی به سوال نامفهوم است. در صورت امکان تماس بکیرید و تابا ارائه توضیحات لازم راهنمایی انجام سود