شکایت بابت مزاحمت و درگیری

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، ما یه کارگاهی برای کار اجاره کرده ایم، یکی از کارگرهای کارگاه با کارگاه مجاور درگیر شدن و به زد و خورد رسیده. دو طرف از همدیگه شکایت کردن. ما تصمیم گرفته ایم که محل کارگاه رو جابه جا کنیم و از اونجا دور باشیم، منتهی شخصی که کارگاهی که باهاش درگیر شدیم اجازه خروج نمیده بهمون چون تعدادشون زیاده.با نیروی انتظامی صحبت کردیم میگن ما نمیتونیم بیایم وایسیم که شما جا به جا شین باید حکم بگیرین. بهمون گفتن میتونین برین دادگاه یک سند بزارین یه حکم یک ساعته برای جابه جایی با مامور بگیرین.میخواستم ببینم این چیزی واقعیت داره، و اینکه چطوری و به چه نحو اقدام کنیم که سریع برای اینکه ضرر کمتری متحمل شیم جا به جا شیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتوانید بابت مزاحمت شکایت کیفری نمایید میتوانید با حکمی که از دادگاه دریافت میکنید به همراه مامور جابه جا شوید .