تمرد مامورین انتظامی از قانون

دسته بندی : کیفری | اجرا نکردن دستور مقام قضایی توسط ضابطین دادگستری
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ماشینم رو سال 95 به صورت وکالتی خریدم پلاک رو تعویض نکردم صاحب پلاک شکایت کیفری داشته کلانتری ماشین رو برده پارکینگ الان نامه از قاضی دارم که شکایت ربطی به من نداره ماشین رفع توقیف بشه. همچنین سایپا نامه قضایی داره که از نقل و انتقال سند جلوگیری بشه تا مبلغ جزیی بدهی که فقط سود بوده رو بپردازیم. یعنی توقیف نداره فقط جلوگیری از نقل و انتقال سند توی سیستم کلانتری داره راهنمایی رانندگی میگه مشکلی از بابت ازادسازی نداره اما کلانتری با استناد به همین شکایت ما رو اجبار میکنه که نامه پارکینگ رو نمیدم بدهی رو بپردازین (که 2 ماه طول میکشه) . آیا این تخلف نیست؟ راهنمایی میفرمایید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مامورین بدون اجازه مقام قضایی حق نگه داشتن خودرو رو ندارند از طریق تماس با 197 تخلف آنان را به بازرسی نیروی انتظامی اطلاع بدهید .