شکایت از شخص مزاحم مقابل خانه

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام باجناغم به علت کتکزدن همسرش با برادر خانمهای اختلاف دارند چند روز قبل از برادرخانمها و همسرش شکایت کرده و بعد مامور و برگه احضاریه را به در خانه بنده آورده که هیچ ارتباطی به پرونده ندارم(از من مقداری کینه دارد) و عمدا دقایق زیادی مقابل خانه بوده و خیلی زنگ خانه را زده تا به نوعی حرف و حدیث برایم درست‌ کند هرچند خودم خانه نبودم آیا از این آدرس اشتباه دادن به مامور هم در احضاریه و هم حضور در مقابل منزل بنده میتوانم از ایشان شکایت کرده و درخواست اعاده حیثیت کنم راهنمایی بفرمایید ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما در صورت وجود ادله و شاهد و یا فیلم دوربین میتوانید از ایشان شکایت مزاحمت نمایید .