فسخ قرارداداعزام دانشجوبه خارج ازکشور

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وقت شما بخیر
من ار جانب دوستم قراردادی برای اعزام دانشجو به خارج از کشور رو امضا کردم چون دوستم ایران نبود من طرف کارگزار قرارداد اسم خودم رو نوشتم و دوستم کارارو انجام داد و داخل قرارداد قید شده که نمیشه فسخش کرد و امکان عودت وجه نیست و شخص متقاضی باید تا زمان مشخص مبلغ رو واریز کنه ولی الان اون شخص انصراف داده و من پول اولیه پرداختی رو به دوستم تحویل دادم و ازش رسید گرفتم و هیچ پولی پیش من نیست
اون شخص میتونه از من شکایت کنه؟ من هیچ مجوزی برای این کار ندارم و کارم چیز دیگه ای هست
ممنونم از پاسخگویی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.اگردرقرارداد،ذکری ازاینکه شمامجوزداریدویانام موسسه ای ذکرنشده باشدونیزاختیارات واهی ذکرنکرده باشیدوصرفاًقراردادی عادی جهت تلاش برای اعزام طرف به خارج باشد،قراردادمعتبراست وفسخ آن بایدمطابق قوائدراجع به فسخ قراردادهاوقانون مدنی باشد.لیکن اگرمواردی که دربالاذکرکردم رادرقراردادنوشته اید ممکن است برای شمادردسردرست کندوحتی جنبه کیفری پیداکند.توصیه می کنم ازقسمت مشاوره تلفنی بایکی ازهمکاران وکیل دراین خصوص مشورت کنیدتاراهکارمناسب رابه شماارائه دهد.موفق باشید