اعسار و عدم پذیرش اعسار

دسته بندی : اعسار | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام و عرض ادب و احترام خازعاته خدمت یکایک وکلای عزیز.
شخصی ک در مورخ1402/8/6در یک دعوای خیابانی بنده را مورد ضرب و جرح قرار داد و بینی بنده رو شکست.و در تمامی مراحل دادگاه باتوجه به مدارک مربوطه ی لازم دادگاه وی را بمتهم محرز ومسلم تلقی کرد و او را ب پرداخت 10٪دیه کامل انسان و.‌‌‌‌‌‌..محکوم کرد.حال فرد محکوم به تقاضای اعسار داده است در حالی ک طبق استعلاماتی ک در دادگاه از اموال وی صورت گرفته بدین شرح میباشد،1-دارای یک دستگاه خودروی پژو پارس درحد بالاترین مدل سال میباشد2-مبلغ50میلون تومان سهام در بورس دارد3-باز نشسته ی تامین اجتماعی میباشد و حقوق بگیر میباشد.4-دارای حساب های بانکی ب مبلغ حدودا 30 الی 40 ملیون میباشد 5-دارای یک دستگاه خانه ویلایی در بهترین نقطه ی شهر میباشد ک مطعلق ب خودش است ولی در استعلاماتی ‌ک دادگاه صورت گرفته بود قید نشده بود ک طبق صحبتهای ک با خود قاضی پرونده داشتم عرض کردند ک در روز مقرر دادگاه تشریف بیاورید اگر لازم بود بهتون برگه پیگیری استعلام منزل میدهم.اکنون میخواهم نظر شما عزیزان را بدانم ک ایا اعسارش رد میشه یا قبول؟لطفا منو از نگرانی دربیارید.باتشکر.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی خیر اصولا نباید پذیرفته شود چون بخشی از ثمن خودرو ایشان دین وی را کفایت میکند و ایشان استطاعت مالی دارد . موفق باشید