الزام به پرداخت وجه چک خریدار

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید.
من 2ماه پیش خانه فروختم.
خریدار 2فقر چک داده که چک آخرش پاس نمیشه ومیگه برو برگشت برن.البته تو قولنامه خریدار 3نفر هستند ولی یکی تما پول وچک رو داده وفقط 2نفر دیگه اسما" تو قولنامه هستند ومن تو قولنامه قید نکردم هر مشکلی پیش بیاد معامله فسخ هست .
آیا من میتونم معامله رو فسخ کنم.
ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باوجود اینکه راههای بسیاری جهت مطالبه وجه چک و توقیف ملک فروخته شده وجود دارد بدوا برگشت چک و مطالبه چک مهم است