توهین و تهدید اشخاص عادی

دسته بندی : کیفری | تهدید
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من دانش آموز سال دوازدهم هستم و امسال با یکی از همکلاسی ها به مشکل و دشمنی برخوردم و ایشون ماه هاست از طریق قدرتمند بودن پدرشون مرتب تهدید می‌کنه
و دیروز بدون هیچ دلیل خاص و خصومتی شروع به فحاشی و اتهام زدن به خودم و خانوادم کرد و تهدید کرد بابام خوب خودتو و خانوادتو میشناسه
راهی هست که بشه قانونی این فحاشی و توهین هارو پیگیری کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر مدرک یا صدایی دارید یا شاهد میتونید به استناد همین مدارک بابت توهین و تهدید شکایت کنید در دفتر خدمات قضایی