ارتباط نامشروع تلفنی قبل از ازدواج

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام آقای وکیل قبل از ازدواج با فردی به قصد ازدواج دوست بودیم رابطه نامشروع حقیقی در کار نبوده فقط متاسفانه در تماس تصویری سکس چت اتفاق افتاد من سنم اونموقع کم بود 16یا17 سالم بود و از عواقب کار اطلاع نداشتم . نمیدونم اون فرد خودش هم برهنه بود آیا اسکرین رکورد برداشته یا نه . در 19 سالگی ازدواج کردم الان 25 سال دارم و متاهلم . این فرد تمام عمو ها و فامیل های منو در اینیستا فالو کرده . من از وقتی متاهل شدم هیچ ارتباطی با این فرد نداشتم آیا در صورت فاش شدن موضوع حق حضانت رو از من میتونن بگیرن با توجه به اینکه من نا آگاه بودم در آن زمان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مجدد ببینید این مورد شما باعث نمیشه حضانت یا هر حق و حقوق مالی شما مورد انکار قرار بگیره چرا که مربوط به گذشته و رابطه فقط تلفنی بوده. برعکس اگر این فرد ایجاد مزاحمت کرد میتونید شکایت های متعدد با موضوعات مختلف علیه ایشون ثبت کنید که امیدوارم مجبور نباشید این کارو حتی انجام بدید. موفق باشید