آیا امکان طرح دعوا وجوددارد؟

دسته بندی : کیفری | تهدید
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خوبین جناب خسته نباشید شرمنده مزاحمتون شدم
خواستم بگم ی چند وقت پیش توی تلگرام بودم و ی نفر گفت فرم شرط بندی داریو اینا منم گفتم آره و خلاصه گفت باید برای اینکه فرمات ثابت بشن ی چند تا رایگان بزنم گفتم باشه و بهش ثابت شد بعدش گفت سایتی که میزنی معتبره گفتم داداش بچه ها زدن میگن معتبره و ی چند تا اثبات برداشت بود همچنان رو دادم گفتم بچه ها برداشت زدن
اینم بگم طرف شرطبندی روی فوتبال شغلشع و انگار توی اغتشاشات دستگیر شده و کارشو 4سال فکر کنم انداختنش بیرون
رفته 40دلار شارژ کرده سایت شرطبندی رو بدون اینکه من چیزی بگم باخت داده
دوباره رفته شارژ کرده 40دلار ی فرم زد شد 108دلار گفت می‌خوام برداشت کنم گفتم خوب برداشت کن انگار موفق به برداشت نشده الان شمارمم داره همش تهدید به شکایت می‌کنه و امارمو درآورده میشه راهنمایی کنید چیکار باید کنم نظر قاضی چیع

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که با او همکاری در سایت های شرط بندی نداشته اید وبدون دلیل شما را تهدید وایجاد مزاحمت می کند میتوانید طرح دعوا نمایید.