شکایت بابت فروش وی پی آن

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

اول اینکه شماره ی بنده رو ندارن فقط ایدی تلگرام و تگلرام مگه برنامه خارجی نیست؟
توی این اپ ها مگه نمیگن جعل امکان داره و قانون اعتمادی بهشون نداره؟

و اینکه فرضا اگه من محکوم شم چه جزا ای داره؟ میشه نقدی پرداخت یا سو پیشینه و زندان داره؟

نکته اخر هم اینکه این همه وی پی ان فروش بزرگ تو بازار ایران هست

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.این امر و شناسایی شما ممکن است از طریق آی پی خط شما صورت گیرد ومجازات این جرم حبس یا جزای نقدی می باشد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید