شکایت افترا و‌ مزاحمت

دسته بندی : کیفری | افترا
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام،من و مادرم شش ماه پیش نسبت به یک خانوم دادخواست مطالبه وجه دادیم،شوهر این خانوم وقتی فهمید شکایت کردیم به مادرم پیام داده که شما برای پول شکایت کردی من هم برای آدم ربایی ازتان شکایت میکنم و پسرتو به زندان میندازم،درجلسه رسیدگی اون دادخواست حقوقی هم خودش و هم خانومش گفتن که ما دست کردیم تو کیفش پول و گوشی دزدیدیم و اون خانوم رو هم دزدیدیم،اینا رفتن پیش همه این حرفارو زدن،گذشت و رای به نفع ما صادر شد و چند روز پیش به اجرا دراومد و اون مبلغی که بدهکار بودن رو پرداخت کردن،باز شوهر اون خانوم پیام داده که دوتا گوشی زنم پیشتونه و فیلم حمله به زنم رو دارم،که مادر من گفته مزاحم نشو و شمارت رو گوشیم نیوفته که این آقا شیش هفت بار پشت هم تماس گرفته که یکی دوبار مادرم جواب داده که آقا مزاحم نشو که ایشون باز همین ادعاها را تکرار کردن،الان هم اون پیامهایی که گفته زنمو دزدیدین پسرتو میندازم زندان دوتاگوشی زنم رو بردید و فیلم حمله به زنم رو دارم و همچنین اسکرین شات تماسهایی که پشت سرهم زنگ زده رو هم دارم،الان من و مادرم تحت عنوان چه جرمی از ایشان شکایت کنیم و میشود به اون پیامها استناد کرد?

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام‌و احترام تحت عنوان افترا و‌توهین و‌ مزاحمت تلفنی می‌توانید شکایت کیفری نمایید