ارتباط نامشروع اشخاص عادی

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
ببخشید دوست پسر خواهرم تهدیدش کرده که عکس شخصی برهنه اون رو میخواد پخش کنه . می‌خواد بره شکایت کنه
می‌خوام بدونم بهتره بگه صیغه لفظی خوندیم یا بگه رابطه نامشروع بوده؟! کدومش بهتره؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اصلا همچین چیزی توصیه نمیشه ایشون اصلا این حق رو ندارند و اگر تهدید هم میکنند حتی میتونید شکایت هم بکنید. اگر جزییاتی هست میتونید تماس بگیرید