دفاع در برابر اتهام رابطه ی نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من چند سال پیش با یه خانم که فقط رابطه دوستانه داشتم کنارم بود در منزل چند تا عکس گرفتم و بعد پاکشون کردم . و بعد چند مدت گوشیم بازیابی شده بود و عکسها رو همسرم دیده و برده دادگاه ازم شکایت کرده که همسرم با این خانم رابطه داره . دو روز پیش دادگاه منو خواست و من گفتم عکسها رو قبول ندارم . وگفتن باید تحقیق کنیم .. میخوام بدونم آیا راه حلی واسه این موضوع هست ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی در این موارد علم قاضی هم که مستند آن عکس های دو نفره ی شما و طرف مقابل می باشد بسیار در اثبات جرم تاثیر گذار است لذا اگر اصالت آن عکس ها اثبات شود و در عکس ها رابطه‌ی فیزیکی وجود داشته باشد اتهام اثبات خواهد شد.