فروش اموال از طریق مزایده در صورت عدم معرفی به زندان

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
برادر من 15 سال پیش چند چک ضمانت امانت به همکارش داده بود، همکارش با این چک یک آپارتمان را به چند نفر فروخته و متواری شده، چند روز پیش یکی از مالباختگان با مامور و حکم جلب برادر من رو دستگیر کرد و بعد از طی مراحل قانونی به زندان منتقلش کرد.
چون برادرم مالی نداره، تقاضای اعصار برایش کردیم و به ما گفتند برای آزادیش باید سند ضمانت ارائه بدیم،
پدر بنده فوت کرده و خانه پدرم به نام مادرم شده

می خواستم بدونم اگر مادرم سند خانه رو برای ضمانت به دادگاه ارائه بده، آیا خطری سند ملکی ما رو تهدید میکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورت عدم توانایی در اثبات ادعای خود در دعاوی مطروحه و عدم معرفی به زندان سند از طریق مزاید به فروش میرسد.