دعوی مطالبه وجه و خسارت تاخیر در تادیه به نرخ روز

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، وقت بخیر ،
چطور میتونم پولی که به همسرم امانت دادم یکسال و نیم پیش ، پس بگیرم ؟
یک بخش پرینت پایا به حساب مشتریش هست و یک چک بنام من که به حساب خودش منتقل کرد ، حالا با حساب روز شمار ازش پولمو میخام پس بگیرم ، راهنمایی کنین لطفا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ابتدا از طریق صلح و سازش اقدام کنید در غیر ابتدا اظهار نامه ارسال نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه و تقاضای خسارت تاخیر درتادیه به نرخ روز با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری تنظیم نمایید و مشتری و همسر را خوانده دعوی قرار دهید