امکان تعیین حبس به عنوان مجازات سرقت

دسته بندی : کیفری | سرقت
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام ببخشید من متهم هستم واسه سرقت سه عدد دوربین نظامی رد مال کردم و 18 ،2 دادگاه تشکیل میشه واسم خواستم ببینم بیشتر احتمال میره جریمه نقدی بکنند یا حبس میدن؟ سابقه قبلی ندارم حین خدمت سربازی سرقت کردم والان سربازیم تموم شده

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام مجازات سرقت حبس و شلاق و رد مال می باشد و حسب نوع سرقت انجام شده میزان حبس متفاوت هست که حداقل میزان حبس در سرقت تعزیزی ساده سه ماه هست که در صورت عدم سابقه کیفری و وجود سایر جهات مخففه می توانید از نهادهای تخفیفی همانند تعلیق اجرای مجازات و ... استفاده نمایید