تجاوز به عنف در حالت مستی

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برادرم توی حالت مستی به یک زن بیوه که برای نظافت تنهایی اومده تو خونه برادرم ک یک پسر مجرد است تجاوز کرده و به گفته ی اون زن برادرم کتکش زده برادرم رو بازداشت کردن ولی چیزی یادش نمیاد و میگه من کاری نکردم ولی خب حرکاتی ک اون زن میگه کرده مشخص بوده ک خیلی مست بوده و یا اینکه اون زن خودش با برنامه اینکارو کرده میشه بگید باید چیکار کنیم؟راهی هست ک اون زن ک تنها رفته به خونه برادرم اونم مجازاتی براش درنظر گرفته بشه؟یااینکه حکمش چیه و چندسال حبس ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای مشاوره جزیی و ارائه راهکار مناسب بهتره تماس داشته باشید و از اوضاع و احوال حادثه و ادعاهای مطرح شده و چگونگی وقوع جرم دیتا بدید که متقابلا برای دفاع و شکایت حقوقتون رو بدونید.