رد دعوای عیب خودرو

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من برج هشت,1402ماشینی فروختم وخریداربعداز2روز اظهارنامه فرستاد ماشین خراب هست دریچی گازخودروبا سنسورمیل سوپاپ خراب هست ،وموتورماشین پلم نیست وکارکردش ماشین دست کاری شده،بعد شکایت کرد و دادگاه شاهد خواست من مکانیکی که درتعمییرگاش معامله کرده بودیم بردم باشاگرد ش که شهادت دادن ماشین سالم تحویل خریدار دادم وپلم نبودن موتور ماشین وکارکرد ماشین نیز به خریدار گفته بودم ولی درقول نامه ذکر نکردم فقط درقول نامه ذکر شد رنگ خودرو مقداری ازکاپوت وگلیر بعد دادگاه نظر کارشناس خواست کارشناس دادگستری نظر به خرابی ایسیو وتعمییر موتور وخرابی سنسورهای ماشین داد ودراخر نوشت این خرابی مال زمان قبل معامله است،حالا دادگاه رای به نفع خریدارصادر کرده، می خواستم بدونم چگونه اعتراض بزارم که بتونم آزمودم دفاع کنم ،مگر خرابی سنسورهای ماشین که قطعات مصرفی ماشین هستن حق فسخ دارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام‌و احترام دادخواست و رای دادگاه می بایست بررسی شود ولی درصورتی که خیار عیب ساقط نشده باشد امکان فسخ با توجه به عیب یا مطالبه ارش وجود دارد