پرداخت دستمزد حق الزحمه پزشک

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.من پزشک عمومی هستم و برای مدت 7 ماه در مرکزی مشغول به کار بوده ام و طبق تعرفه شهر تهران با درصدی مشخص مشغول به کار بوده ام.مدیریت مجموعه پرداختی ماه آخر رو انجام نداده و اظهار داره باید به آنها مبلغی اضافه تر واریز کنم تا مالیات پزشک دیگرشان (نه مالیات من) را پرداخت کند ! در ضمن در تمام این مدت بیمه ای برای من رد نکردند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اظهارات مدیر مربوطه بلاوجه و مستند به روابط مقرر قانونی نیست و بایستی حقوق و دستمزد شما به نحو که توافق شده پرداخت گردد