وجهی که واریز نموده ام را میتوانم مطالبه کنم

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من میخواستم با خانمی رابطه سکس برقرار کنم پولش را پرداخت کردم ولی بعدش پشیمون شدن البته خودش هم پیچوند یجورایی و پشیمون هم شده بودم خواستم بدونم الان باید چیکار کنم که بتونم پولم رو پس بگیرم ده میلیون بیشتره برم شکایت کنم دادگستری و چی بگم که خودم محکوم نشم یا بیخیال پول بشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، با ارائه پرینت واریز وجه دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید، لازم نیست در دادگاه به این موضوع اشاره کنید که بابت چه موضوعی وجه را واریز کرده اید، در صورت نیاز به مشاوره بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده کنید.