اثبات بیع و الزام به تنظیم سند خودرو

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقوع بیع
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعدم اسناد ومبایعنامه و ایا با داشتن فقط بیمه وشهود دروع میتواند دردادگاه الزام به سند خودرو را بنفع خود کند واینکه من ساکن تهرانم و خواهان الزام در شهرستان دادگاه صالح کجاست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی بلی تحت شرایطی می توانند همزمان اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند خودرو را درخواست نمایند .دادگاه صالح می تواند دادگاه محل وقوع عقد ،دادگاه محل اقامت خوانده و نیز دادگاه محل انجام تعهد باشد.