مطالبه خسارت در قرارداد پیش فروش

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ملکی رو پیش خرید کردم و در قسمت توضیحات طبق توافق صورت گرفته فروشنده باید نیم دانگ از شش دانگ رو 10/12/1402 وکالت فروش بلاعزل میزد که از اون تاریخ هر روز به روز بعد موکول می‌کنه و الان یه هفته ست کلا دیگه جواب تماس نمی‌ده و سند رسمی پیش فروش تنظیم نشده
در ضمن در قرارداد قید شده بابت هر روز تاخیر عدم تعهد وکالت به خریدار باید روزانه 5میلیون خسارت بده
الان از چه طریقی میتونم شکایت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که حق فسخ ساقط نشده هم امکان فسخ معامله وجود دارد هم امکان مطالبه وجه التزام تاخیر در انجام تعهد