مزاحمت تلفنی از طریق ارسال پیامک

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یکبار به یه نفر تنها یک پیام با متن : «بیداری» برای یک نفر فرستادم حالا نامزد کرده و نامزدش بهم زنگ زده گفته میخوام ازت شکایت کنم ، ایا به نتیحه ای میرسه شکایتش؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی. بله می توانند شکایت را مطرح نمایند ولی به نتیجه رسیدن شکایت شاکی، بستگی به دلایل و مستنداتی که در دادکاه ارایه می دهند و دفاعیات خودتان دارد.