مزاحمت تلفنی برای افراد

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام با یه خانمی تو رابطه بودم به مدت حدودا 1 ماه، 6 ماه هستش که به روش های مختلف مزاحمت ایجاد میکنه و برای فامیل ها دوستان و همکاران پیام هایی مبنی بر اینکه من باردارشدن کردم و آزار و اذیت بهشون میرسونم منتشر میکنه که کذب هستش. در ضمن ایشون متاهل بودن خودشون رو پنهان کرده بودن از من.الان هم خیلی پیگیر واسه آسیب رسوندن به هر نحوی به من،میخواستم ببینم راه حل قانونی برای من وجود داره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام تنها راه حل برای شما شکایت کیفری با موضوع مزاحمت هست که بازدارنده هم خواهد بود. شما به استناد پیام ها. شواهد. وتماس ها و... میتونید ثبت شکایت کنید. اگر در متن شکواییه مستدل و مستند هم کمک خواستید تماس بگیرید که متضرر نشید