آدم‌ربایی و ضرب و جرح عمدی

دسته بندی : کیفری | سرقت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،برادر19 ساله من با دختری13 ساله نزدیک سه ماه دوست بوده ،دختر به برادر من پیام داده ک خانواده منو اذیت می‌کنه بیا نجاتم بده ،برادر من هم از شهرستان به تهران می‌ره و حدود 8 ساعت تو پارک پیشش بوده ،دختر هم گفته ک هیچگونه دستی ب من نزده ،آزمایش های پزشکی قانونی هم سالم اومده ، دختر هم به برادرم با اصرار گفته ک زنگ بزن به خانواده و بگو ک 5 میلیارد بدین تا دخترتون رو بهتون بدم ،دختر هم زنگ زده گفته به خانوادش ک 3 میلیارد بیارید تا آزادم کنه و با خانواده دست به یکی کرده و تو پارک 10 نفری میریزن سر برادر من و دماغشو میشکنن و به چشمش آسیب می‌زند و پدر دختر ادعا میکنه ک مردم برادر من رو میزنن درصورتی ک خودشون بودن و با چاقو خط و خش میندازن رو صورت برادر من و ادعا میکنن ک چاقو ماله بردار منه
بردار من و اون دختر با هم دوست بودن و پیام هاشون هست
دختر ادعا کرده که پسر با دوستاش اومده منو بکشنن، برادر من تنهایی تنها تو پارک پیش این دختر بوده
آیا اون صدای تلفنی هم جرم محسوب میشه ؟قاضی دستور داده پیام های سه ماهه رو بزارن رو پرونده ،دختر گفته پسر مشروب خورده برادر من به جرم آدم ربایی گرفتن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما باید از یک‌وکیل کمک‌بگیرید و‌ پرونده رو‌مطالعه کنه تا بتونه بگه چه دلایلی علیه برادرتون هست و چطور میشه کمکش کرد اینطوری فقط بر اساس گفته های شما مشاوره اشتباه داده میشود فقط اگر قاضی با متن پیامک‌ها بفهمه دختر خودش به محل قرار رفته شاید به نفع برادرتون باشه البته ممکنه این استدلال روهم‌داشته باشه که برادرتون برای بردن سرقرار فریبش داده حتما برای مشاوره وکیل بگیرید