سلام بنده یک قرعه کشی خانوادگی باز کردم وده ماه پول پرداخت کردم بعد قرعه کشی کنسل کرده

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یک قرعه کشی خانوادگی باز کردم وده ماه پول پرداخت کردم بعد از ده ما مصعول قرعه کشی کنسل کرده قرعه کشی رو الان پول ما رو نمیده اظهار نامه فرستادم ولی جواب ندادن بنده باید چیکار کنم ممنون راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به نظر از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه به انضمام مطالبه کلیه خسارات و هزینه دادرسی را تقدیم دادگاه نمایید..موفق باشید