ارسال مدارک از طریق درخواستهای حقوقی سایت

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر کار بنده خدمات مجازی وتبلیغات هس امروز واسم ابلاغیه اومد رفتم ثنا چیزی نبود اما با شماره پرونده و رمز نگاه کردم خانمی از من به جرم کلاهبرداری شکایت کرده از حل اختلاف شعبه15 تهران من خودم تبریزم اصلا نمیدونم ایشون کین وبابت چه مقدارمبلغ شکایت کرده چون من روزانه واریزی دارم و نمیتونم برم تهران ممنون میشم راهنمایی کنین چیکارکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه خودتان نمیتوانید تهران مراجعه و پرونده را مطالعه نمایید باید به وکیل وکالت تا برایتان پرونده را مطالعه و شما را از جزییات پرونده مطلع نماید در صورت تمایل به بنده وکالت از طریق سیستمی میتوانید اعطا تا برایتان اعلام وکالت نمایم یا مشاوره تلفنی رزرو یا مدارک خود را از طریق درخواستهای حقوق سایت ارسال نمایید