مطالبه ی وجه به صورت قرض

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون به خیر من مبلغ 100 میلیون تومن به شخصی پول قرض دادم که کسی هم خبر نداره از اعضای خانوادم من یک خانم مجردم و شخصی که پول رو بهش قرض دادم متاهل هستن و من مدت زیادیه ایشون رو میشناسم به ظاهر آدم محترمی میان ایشون که من تا حدی بهشون اعتماد کردم گفتن بعد 4 روز پول رو‌برمیگردونن الان دو ماه شده و هنوز پولم رو‌پس ندادن و یک بار به صورت غیر مسقیم بهشون گفتم ولی اصلا توجهی نکردن ضمن اینکه چند بار گفتن چند روز دیگه پول رو برمیگردونن ولی اینکارو نکردن و من اصلا روم نمیشه درخواست طلبم رو بکنم و اگه خانوادم بفهمن نمیدونم باید چیکار بکنم سوالم از شما اینه که اگه نخوان پولو پس بدن من باید چیکار کنم خیلی ذهنم درگیره نمیخوام جوری باشه که کسی بفهمه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می توانید دادخواست مطالبه ی وجه به طرفیت شخصی که وجه را به حساب ایشان واریز کرده اید تقدیم دادگاه کنید.پرینت حساب یا رسید بانکی را ضمیمه کنید اگر شهود نیز دارید قید کنید.اگر در مطالبه ی وجه مردد هستید علی الحساب اظهارنامه ای برای ایشان بفرستید تا خسارت تاخیر تادیه محاسبه گردد.