آیا می توان بطرفیت شخص مقابل نیز دعوی تقابل کرد؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من پارسال واسه یه نفر گچ کاری کار ندارم طرف بد پول بود و اذیت می‌کرد تقریبا سه روز از کارش مونده بود ب علت بدحجابی کار نکردم حدود ده میلیون از پول من دست طرف بود حالا بعد 6 ماه شکایت کرده و در خواست خسارت کرده و دادگاه تشکیل شده و من باید مبلغ گفته شده رو ب آقا پرداخت کنم حالا من تجدید نظر زدم من میتونم الان شکایت کنم که اون. آقا پول من رو نداده یانه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام بله حق شکایت و یا طرح دعوی برای شما نیز محفوظ است و شما می توانید بطرفیت شخص مورد نظر طرح دعوی کنید موفق باشید.