مطالبه خسارت

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
ما حدود 50 روز قبل یک ماشین خریدیم و جهت برسی پیش مکانیک نبردیم و 14 فروردین قولنامه دستی نوشتم با 1 شاهد
و نوشته بود که ماشین صحیح و سالم هست و ما امضا کردیم
بعد اونجا پرسیدیم و شفاهی گفت فردا ببرید اگر مشکلی داشت اوکیه قبول میکنم
روز بعدش یکی از دوستان که برای تست سوار ماشین شد متوجه صدای عجیبی شد پیش مکانیک بردیم و گفت گیربکس خرابه ما به فروشنده گفتیم که‌ خرابه و 4 5 تومن خرجشه و درنهایت پشت تلفن قبول کرد بعد ما 123 میلیون تومان واریز کردیم و 5 تومن جهت تعمیر گیربکس واریز نکردیم
ضمن اینکه 500 تومن برای عوارض شهرداری و غیره ما پرداخت کردیم یعنی 4500 موند از پولشون که 5 و 70 برای تعمیر گیربکس و کاسه نما شد
نه میگیم 4 برای گیربکس چون فقط 1700 دست مزد باز کردن گیربکس شد
بعد الان 50 روز تقریبا گذشته فروشنده میگه من 4 تومن میخوام بیام وکالت بدم برین تعویض پلاک
الان ما چیکار کنیم
اینم بگم که فروشنده گفت بود 6 ماه بیمه داره بعد متوجه شویم تا آخر برج 2 1403 هست یعنی 3 ماه و اینکه واتر پمپشم خراب بود خودمون خرج کردیم در کل حدود 10 11 تومن بدون هزینه تعمیر گیربکس شدحال چه کنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید و دادخواست حقوقی مطالبه خسارات را مطرح نمایید