مشتری عنه شکایت صرفا صاحب اصلی هویت است یا استفاده کننده خلاف واقع؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خانم با شناسنامه خانم دیگری در بیمارستان جهت زایمان بستری می شودبه این دلیل که تصمیم داشته که شناسنامه نوزادان اسم خانم غیر از مادر ثبت شودچون قرار بوده سرپرستی فرزند خودرا به این خانواده بسپارد ولی مدتی بعد به دلایلی بیمارستان متوجه شده‌شده وبه نام احراز هویت خلاف واقع از این خانم در دادگاه شکایت کرده ، لطفا راهنمایی های لازم را بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود مستند به بند الف ماده 2 قانون تخلفات جرایم و مجازات های مربوط به اسناد سه جلی و شناسنامه شخصی که در اعلام هویت بر خلاف واقع اظهاری نماید به حبس از 91 روز تا یک سال محکوم میگردد با توجه به اعلام عدم سونیت و عدم قصد اضرار به غیر و اطلاع صاحب هویت از این اقدام مراتب تخفیف و تعلیق اجرای مجازات را درخواست نمایید