خرید موتور با شماره بدنه و انجین متفاوت

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من موتور مزایده ای خریدم از فروشگاه به صورت قولنامه ولی شماره انجین با بدنه متفاوته آیا ممکن هست دزدی باشه و اگر باشه من هم مجرمم من اصلا نمی دونستم اولین باره که خرید می کنم موتور نمی دونم الان چیکار کنم ای خدا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام صرف خرید این موتور جرم نیست مگر اینکه اثبات بشه دزدی یا سرقتی باشه. کاری که شما باید انجام بدید اینه این مورد رو با اظهارنامه به فروشنده اعلام کنید و اگر پنهان کرده بودند اگر خواستید میتونید فسخ کنید و اگر فسخ نکردید حداقل بی اطلاعی خودتون رو بعدا میتونید اثبات کنید.