آیا افت قیمت خودرو را بیمه متقبل و پرداخت می کند؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده نزدیکهای عید 1403 با یک خودرو 207 مدل 1401 تصادف کردم و افسر بنده را مقصر دانستند . رفتیم بیمه و کارشناس بیمه مبلغ 22 میلیون خسارت نوشت که ایشان از بیمه دریافت کردند به گفته خودشون هزینه صافکاری بدون رنگ 18 میلیون میشد که 4 میلیون هم بیشتر از هزینه دریافت کردند . الان طرف رفته شکایت کرده و از بنده افت قیمت را میخواهد فقط چند تا سوال داشتم
1 ایا افت قیمت خودرو را بنده باید بدهم یا بیمه (بیمه ایران هست)
2 اگر قراره بنده بدهم کارشناس دادگستری 45 میلیون نوشته و بنای کارشناسی ایشون قبل تعمیر و صافکاری خودرو بوده هست بنده میتونم موقع دادگاه درخواست کارشناسی دوباره بدهم
3 راهی هست که بنده بتونم این خسارت افت قیمت را گردن بیمه بندازم واقعیتش این بی عدالتی هست که با یک تصادف 45 میلیون خسارت افت قیمت بدهم مگر کل خسارت مادی گردن بیمه نیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام بیمه افت قیمت خودرو را بعهده نمی گیرد. دوم اینکه در صورتیکه در فرجه مقرر به نظریه کارشناس اعتراض کرده باشید موضوع به کمیسیون سه نفره کارشناسان ارجاع می شود در غیر اینصورت اقدامی نمی توانید کنید. ودر خصوص اینکه چگونه بیمه افت قیمت را تقبل کند نمی توان کاری کرد مگر اینکه خسارت وارده را کارشناس تصادفات خسارت وارده را از حداقل بیش تر لحاظ می کردند تا افت قیمت پوشش بیشتری داده می شد.موفق باشید