معاونت در جرم کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. من مدت 20 روز برای یه شرکت ادمین پاسخگویی بودم توی تلگرام و جذب نفر داشتم براشون ولی دیگه کار نکردم الان یکی دو نفر پیام میدن میگن آیدی و شمارتو میدیم پلیس فتا شکایت می‌کنیم من کار اشتباهی نکردم این شرکت هنوز هم داره فعالیت می‌کنه و اینکه من از این شرکت و نفرات هیچ پولی برای من واریز نشده من فقط معرف کار بودم. حتی توی معرفی مشخصات مدیر شرکت و کارت ملیش هم برای نفرات ارسال شده . این پیام ها منو نگران کرده میشه راهنمایی کنید لطفا

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.اگر شما نقشی در اقدامات مجرمانه این افراد نداشته باشید تبرئه می شوید