آیا از متقلبانه بودن فعالیت این گروه اطلاعی داشتید؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

از کجا بدونم واقعا شکایت کردن یا نه بعد کسی که شماره ملی و مشخصات حتی شماره تلفن مدیر شرکت رو داره از نظر شما منطقی هست بعد دو ماه پیام داده میگه شکایت میکنه از من؟ می خوام بدونم چجوری هست هرکسی بره پلیس فتا و شکایت کنه از یه نفر برای این کار آنلاین مدرک نباید داشته باشه من کارو معرفی کردم می تونست قبول نکنه اجبار نداشت که این کارا خیلی زیاد هستش . ممنون از پاسخ گویی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود طرح شکایت باید مستند به ادله باشد تا محاکم مشتکی عنه را احضار و اظهارات ایشان را اخذ نمایند بنابراین هر ادعایی لزوما جرم نیست و هر شکایتی علیه شخص منتج به احضار و قرار مجرمیت نخواهد شد اگر شما به عنوان ادمین فعالیت نمودید و گروه یا شرکت ذیربط عملیات متقلبانه یا کلاهبرداری انجام داده باشند در صورتی که شراکت و همکاری شما با این گروه ثابت گردد مسیولیت دارید یعنی اگر با علم به متقلبانه بودن فعالیت گروه یا شرکت سمت ادمین را بر عهده گرفته باشید به همراه سایرین سمت دارید اگر عضو سامانه ثنا باشید در صورت ثبت هر گونه شکایت از جنابعالی در کارتابل شما قابل مشاهده میباشد