شکایت کیفری به دلیل تشابه اسمی یا کد ملی اشتباه

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
واسه بنده یک ابلاغیه مبنی بر این که ضرب و شتم با چاقو انجام دادم و فحاشی کردم اومده در صورتی که هیچ ربطی به من نداره و من در شهر مذکور تاحالا نبودم و اسمش هم یه گوشم نخورده
از طریق دفتر قضایی لایحه فرستادم و رعیس دفتر هم گفتن مشکلی نیست تشابه اسمی هست یا ممکنه ارقام کد مبی را اشتباه زده باشن
ببخشید سوال من اینه که مشکلی پیش نمیاد چون من از اون شهر خیلی دورم و امکان حضور در اونجا رو ندارم . به نظرتون لایحه ارسال کردم کافی ؟
میشه راهنمایی بکنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با ازایه لایحه و مدارک به صورت سیستمی از خود دفاع کنید و پیگیر اخبار و اقدامات مراجع قضایی از طریق سایت عدل ایران باشید