شهادت دروغ واثبات آن

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام دونفر علیه بنده شهادت دروغ دادن.شکایت کردم منع تعقیب صادر شد.
اعتراض زدم درخواست مواجه حظوری دادم.
دادگاه دستور مواجه حظوری داد.
برایه هرکدام از شهود ها دو فرم سوالات ریز جزیی طراحی کردم گزاشتم جلو شهود در دادسرا.

آیا شکات به پلیس 110 تماس گرفتند یا خیر؟؟؟یکی گفت خیر یکی گفت بله تماس گرفتد.

آیا کسی دیگری در آنجا بود شاهد قظایا باشد؟؟یکی گفت اصلا نبود کسی یک نفر گفت جمعیت زیادی جمع شده فاجحه شده بود.

لباسم چه رنگی بود؟؟؟یکی گفت نمیدونم یکی گفت یادم نیست.
اظهاراتشون کپی گرفتم دارم میخونم واقا تناقض دارت.

الان پرونده ارسال میشه دادگاه آیا با وجود این تناقضاتی که گفتم وخودشون هم نوشتن.دیگه مدارک جهت اثبات شهادت دروغ کافیه یا خیر؟؟آیا دادگاه جلب به دادرسی میده با این همه تناقض یا خیر؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید سو نیت این افراد را برای دادگاه احراز نمایید واین که قصدشان فریب دادگاه بوده وگرنه صرف تناقض گویی شهود دلیلی برای اثبات شهادت دروغ نمی باشد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم